projects

projects
Housing 2018

Three levels connected by the open ceiling
OGIKUBO house

The three layers that have been opened towards the bright and spacious stairwell mutually complement their connections with each other, and through this we aimed for making a house in which the resident can find a comfortable spot on their own without limiting their way of living.

PROJECT STORY

In the plan for the Ogikubo house, we put the distinct characteristics of the original residence to good use, organizing the structure in which the three layers of the first floor, the middle landing (the 1.5th floor) and the second floor a …

READ MORE

Information

OGIKUBO house

primary use: house
architectural design: AIDAHO Inc
organizer: ReBITA
general contractor: Shinsei Kenchiku
location: suginami-ku tokyo
completed: May 2018
photo credits: Kenta Hasegawa

Other Projects

READ MORE